Oprichting VABO Bestrating B.V.

Stadskanaal, 14 maart 2018:

De reeds bestaande samenwerking tussen stratenmakersbedrijf VABO, Timo Schuringa grondwerken en H.S. AGRI B.V.  resulteerde vandaag in de oprichting van een nieuwe besloten vennootschap: VABO Bestrating B.V.

De nieuwe bedrijfsvorm zorgt voor verbetering van de efficiëntie van medewerkers en materiaal. Daarnaast draagt de samenwerking tussen betrokken partijen bij aan een gedegen basis voor de toekomst.

Enkele wijzigingen waarvan we u op de hoogte willen brengen:

  • Bezoekadres is per 1 April: Scheepswerfkade 49, 9503 PC te Stadskanaal (Timo Schuringa)
  • Uw brieven e/o facturen aan VABO Bestrating B.V. kunnen naar ons nieuwe postadres gestuurd worden: Dorpsstraat 2, 9474 TA Zuidlaarderveen (email: administratie@vabo-bestrating.nl)

 

Wij zullen alles in het werk stellen om de overname voor u als klant zo geruisloos mogelijk te laten verlopen. Voor klanten veranderd er weinig: Bert Jan Boekholt en het VABO-team, met hun jarenlange ervaring en no-nonsense aanpak blijven het eerste aanspreekpunt.

Door de verwachte groei en reeds bestaande opdrachten, zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Onze actuele vacatures zijn te vinden op onze vernieuwde website: vabo-bestrating.nl/vacature/

Mocht u naar aanleiding van dit schrijven vragen hebben, dan vernemen wij dit graag.
Het telefoonnummer en e-mailadres zijn ongewijzigd: 06-41298667 / info@vabo-bestrating.nl